opc_loader

Uitgebreide verzendinformatie Moodadventures

Verzenden
1. Nederland:
Voor al onze artikelen geldt gratis verzendingOok het meubeltransportisgratis (tot aan de deur, begane grond). De waddeneilanden (behalve Texel) zijn hiervan uitgezonderd, dit is op aanvraag.

2. België & Duitsland

Bij bestellingen tot €50,- bedragen de verzendkosten €4,50. Voor bestellingen boven€50,- geldt gratis verzending. Voor meubeltransportworden wel kosten in rekening gebracht. Voor Belgiëisdit€39,-envoor Duitsland€89,-. Ook hierbij geldt bezorging tot aan de deur, begane grond.

3. Frankrijk, Luxemburg en Oostenrijk
De standaard verzendkosten bedragen €9,95. De prijs voor meubeltransport is op aanvraag.

4. Denemarken, Zweden, Verenigd Koninkrijk, Italië en Spanje

De standaard verzendkosten bedragen €9,95. De prijs voor meubeltransport is op aanvraag.

5. Overige landen: op aanvraag.

Moodadventures werkt samen met PostNL (Extra Home) en Moodadventures transport.

Bezorg-afspraken
Voor de levering van grote en/of zware artikelen wordt door ons een afspraak gepland. Per sms en/of e-mail ontvang je een bericht over het mogelijke tijdvak en een datum. Mocht deze afspraak niet uit komen, laat dit dan minimaal 24 uur van te voren weten. Als deze afspraak wel gelegen komt, ontvangen wij graag een bevestiging. De artikelen worden alleen geleverd na het ontvangen van een bevestiging. Hierbij verwachten we dan ook dat je op het afgesproken tijdvak aanwezig bent. Ben je dit niet dan maken we een nieuwe bezorgafspraak, waarbij welkosten in rekening worden gebracht. Deze bedragen €39,-.

Kan ik zelf een bezorgafspraak maken?
Het is helaas niet mogelijk om zelf een bezorgafspraak te maken. We zijn afhankelijk van de chauffeursroute van PostNL en die van onzemeubelkoerier. Wel kunnen wij rekening houden met jouw voorkeur!

IK HEB EEN VERKEERD ADRES DOORGEGEVEN!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

RETOURNEREN EN BEDENKTIJD
Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling wilt retourneren. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom je de bestelling wilt retourneren. Wat de reden ook is, tot 14 dagen na ontvangst van je bestelling kun je (zonder opgave van reden) retourneren.

Na annulering heb je nogmaals 14 dagen de tijd om je product(en) retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten kunnen variëren tussen €6,95 (PostNL) en €39,- (grote pakketen en/of meubels).

Indienjegebruik maakt van jeherroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun jecontact met ons opnemen via info@moodadventures.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij de retourzending goed verpakt is.

LET OP! Op maat gemaakte producten die je via onze webwinkel koopt worden volgens de door jou opgegeven specificaties en met veel zorg gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Is je bestelling geleverd door PostNL Extra@Home of Moodadventures Transport, dan halen zij je retourzending ook weer op. Neem contact op met info@moodadventures.nl om een afhaal-afspraak te maken.
Product retourneren? Neem eerst contact op via info@moodadventures.nl

PRODUCT RUILEN
Wil je je (met uitzondering van op maat gemaakt(e)) product(en) ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen metinfo@moodadventures.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.