opc_loader

Uitgebreide verzendinformatie Moodadventures

Verzenden
Nederland:

Voor al onze artikelen geldt gratis verzending. Meubeltransport gratis (tot aan de deur, begane grond) m.u.v. de waddeneilanden (behalve Texel), dit is op aanvraag.

2. België & Duitsland 
Verzendkosten bij bestellingen tot €50 bedragen €4,50. Voor bestellingen vanaf €50,- geldt gratis verzending. Meubeltransport €39,00 voor Belgïe en €89,00 voor Duitsland (tot aan de deur, begane grond).

3. Frankrijk, Luxemburg en Oostenrijk
Verzendkosten bedragen standaard €9,95. Meubeltransport €99,00 (tot aan de deur, begane grond).

4. Denemarken, Zweden, Verenigd Koninkrijk, Italië en Spanje 
Verzendkosten bedragen standaard €9,95. Meubeltransport op aanvraag.

5. Overige landen: op aanvraag. 

Moodadventures werkt samen met PostNL (Extra Home) en Moodadventures transport.

Bezorg-afspraken

Voor de levering van grote en/of zware artikelen wordt door de vervoerder een afspraak gepland. Per sms en/of e-mail ontvang je een bericht over het tijdvak en een datum. Omdat het op afspraak gaat, verwachten we dat je op de afgesproken tijdvak aanwezig bent. Ben je er niet, dan maken we een nieuwe bezorgafspraak. Je betaalt dan wel opnieuw bezorgkosten.

Kan ik zelf een bezorgafspraak maken?
Het is helaas niet mogelijk om zelf een bezorgafspraak te maken. We zijn afhankelijk van de chauffeursroute van PostNL en die van de meubelkoerier. Wel kunnen wij rekening houden met jouw voorkeur!

iK HEB EEN VERKEERD ADRES DOORGEGEVEN!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

RETOURNEREN EN BEDENKTIJD

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling wilt retourneren. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van uw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten kunnen variëren tussen €6,95 en €39,- per pakket/meubel. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@moodadventures.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Op maat gemaakte producten die u via onze webwinkel koopt worden volgens de door u opgegeven specificaties en met veel zorg gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. 

Is je bestelling geleverd door PostNL Extra@Home of Moodadventures Transport, dan halen zij je retourzending ook weer op. Neem contact op met de info@moodadventures.nl om een afhaal-afspraak te maken.

Product retourneren? Neem eerst contact op via info@moodadventures.nl

PRODUCT RUILEN

Wil je je (met uitzondering van op maat gemaakt(e)) product(en) ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@moodadventures.nl. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.