opc_loader

Spiegel Houten Lijst Wit 80 x 60

Moodadventures

Spiegel Hout Handgemaakt Wit 80 x 60 cm.

149,00
x
Levertijden
Levertijd:
meubelkoerier, 2-3 weken
Verzendmethode
Post NL Internationaal (PostNL of meubelkoerier):
0,00
Beschrijving

Prachtige spiegel van fijnspar hout met een brede robuuste lijst.

Een stijlvol item voor aan de wand, op tafel of in de gang.

De lijst is bewerkt met een witte was en voorzien van stevig ophangmateriaal: stevig staaldraad gespannen tussen twee ogen zodat je de spiegel verticaal aan 1 punt kunt ophangen.

Zorg wel voor een goede bevestiging aan de wand, want de spiegels zijn aan de zware kant!

Deze spiegel is door zijn robuuste uitstraling goed te combineren in zowel een Scandinavisch interieur als in een Industrieel interieur.

Afmetingen:

- 60 cm breed

- 80 cm hoog

- 10 cm diep

Ben jij op zoek naar deze spiegel in een andere maat? Dat is mogelijk! Neem hier eenvoudig contact met ons op voor meer informatie. 

Deze spiegel wordt verzekerd verzonden via PostNL.

Extra informatie

De handgemaakte spiegels van Moodadventures

Spiegels zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Iedereen heeft wel een spiegel in huis, maar wat kun je er allemaal mee?

Spiegels laten je ruimte optisch groter lijken. Hoe groter de spiegel, hoe meer dit effect versterkt wordt. Dit is ideaal voor in een kleine ruimte zoals studentenkamers, studio’s en kleine appartementen. Hierbij kun je er ook nog voor kiezen om een spiegel op te hangen of neer te zetten.

Daarnaast maken spiegels een ruimte een stuk minder saai en door de spiegel aan de muur te hangen, creëer je een extra lichtbron. Met name wanneer je een spiegel tegenover een raam plaatst, weerkaatst deze veel extra licht.

Je kunt op een speelse manier ingaan op de reflectie van de spiegel. Zo kun je bijvoorbeeld kaarsen voor de spiegel plaatsen voor een extra schittering.

Wanneer je de spiegel neerzet, kun je dit op allerlei verschillende manieren en plekken doen. In de lengte of in de breedte, op de eettafel of op de grond… de keuze is volledig aan jou, waar en hoe jij de spiegel inzet.

Spiegels kun je in elke ruimte gebruiken. Denk hierbij aan in de woonkamer, bij de eettafel, in de keuken, hal, slaapkamer, badkamer, maar ook in winkels zoals kledingzaken is het gebruik van passpiegels onmisbaar.

Onze spiegels worden zorgvuldig met de hand gemaakt in onze eigen werkplaats op Texel. Wij maken onze spiegellijsten van hout en werken deze af met een beits. Wij hebben een aantal standaard afmetingen in de webshop maar, doordat wij onze spiegels met de hand maken, kunnen wij deze in elke gewenste maat voor je maken. De verzoeken die wij krijgen gaan vaak om de hoogte, zodat de spiegel gebruikt kan worden als passpiegel voor thuis of in een winkel.

Wil je meer weten over spiegels op maat? Neem dan hier contact met ons op.

Beoordelingen (4)
Spiegel Houten Lijst Wit 80 x 60

Vet gave spiegel ben er zoo blij mee! Hij staat heel goed in onze slaapkamer. Echt een goede service
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Bedankt voor de mooie spiegel, we zijn er erg blij mee!
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

De spiegel is prachtig! Ik ben er heel blij mee. En de service en persoonlijke aflevering helemaal top!
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Ontzettend blij met m'n nieuwe spiegel! Hij staat super leuk in mijn woonkamer. Ook een hele fijne service!
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items