opc_loader

Spiegel Houten Lijst Zwart 140 x 88

Moodadventures

Spiegel Houten Lijst Zwart 140 x 88 cm.

299,00
x
Levertijden
Levertijd:
meubelkoerier, 2-3 weken
Verzendmethode
Post NL Internationaal (PostNL of meubelkoerier):
0,00
Beschrijving

Deze robuuste spiegel met mat zwarte lijst is handgemaakt van Fijnspar hout en is een prachtig item in je woonkamer, slaapkamer of in de hal.

Deze grote robuuste spiegel zorgt voor een ruimtelijk effect en kan ook gebruikt worden als extra lichtbron doormiddel hem tegenover een raam te plaatsen.

De lijst van de spiegel is afgewerkt met een matte zwarte beits voor een natuurlijke uitstraling met een industriële touch.

Door het grote formaat van deze robuuste spiegel, is hij ook te gebruiken als passpiegel.

Afmetingen:

Hoogte: 140 cm

Breedte: 88 cm

Diepte: 5 cm

Ben jij op zoek naar deze spiegel in een andere maat? Dat is mogelijk! Neem hier eenvoudig en vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Deze spiegel wordt gratis en op afspraak geleverd door een meubelkoerier. 

Extra informatie

De handgemaakte spiegels van Moodadventures

Spiegels zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Iedereen heeft wel een spiegel in huis, maar wat kun je er allemaal mee?

Spiegels laten je ruimte optisch groter lijken. Hoe groter de spiegel, hoe meer dit effect versterkt wordt. Dit is ideaal voor in een kleine ruimte zoals studentenkamers, studio’s en kleine appartementen. Hierbij kun je er ook nog voor kiezen om een spiegel op te hangen of neer te zetten.

Daarnaast maken spiegels een ruimte een stuk minder saai en door de spiegel aan de muur te hangen, creëer je een extra lichtbron. Met name wanneer je een spiegel tegenover een raam plaatst, weerkaatst deze veel extra licht.

Je kunt op een speelse manier ingaan op de reflectie van de spiegel. Zo kun je bijvoorbeeld kaarsen voor de spiegel plaatsen voor een extra schittering.

Wanneer je de spiegel neerzet, kun je dit op allerlei verschillende manieren en plekken doen. In de lengte of in de breedte, op de eettafel of op de grond… de keuze is volledig aan jou, waar en hoe jij de spiegel inzet.

Spiegels kun je in elke ruimte gebruiken. Denk hierbij aan in de woonkamer, bij de eettafel, in de keuken, hal, slaapkamer, badkamer, maar ook in winkels zoals kledingzaken is het gebruik van passpiegels onmisbaar.

Onze spiegels worden zorgvuldig met de hand gemaakt in onze eigen werkplaats op Texel. Wij maken onze spiegellijsten van hout en werken deze af met een beits. Wij hebben een aantal standaard afmetingen in de webshop maar, doordat wij onze spiegels met de hand maken, kunnen wij deze in elke gewenste maat voor je maken. De verzoeken die wij krijgen gaan vaak om de hoogte, zodat de spiegel gebruikt kan worden als passpiegel voor thuis of in een winkel.

Wil je meer weten over spiegels op maat? Neem dan hier contact met ons op.

Beoordelingen (2)
Spiegel Houten Lijst Zwart 140 x 88

Ook wij zijn ontzettend blij met onze spiegel. Het heeft een mooie, matte afwerking. Ons hout is alleen vrij glad nog, wij hadden het liever iets robuuster gehad met noesten en dergelijke, zoals op de foto. De spiegel wordt geleverd zonder bevestigingssysteem, precies zoals het afgebeeld wordt op de foto. Wij hebben er zelf een bevestigingssysteem aan gemaakt. Echter ben ik ervan overtuigd dat als je dit aangeeft bij Brendalie en haar team dat het geen enkel probleem is om het met bevestigingssysteem te leveren.
Beoordeling: [4 van de 5 sterren]

Heel erg blij met onze spiegel!
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items