opc_loader

Spiegel Houten Lijst Zwart 200 x 150

Moodadventures

Spiegel Houten Lijst Zwart 200 x 150

569,00
x
Levertijden
Levertijd:
meubelkoerier, 2-3 weken
Verzendmethode
Post NL Internationaal (PostNL of meubelkoerier):
0,00
Beschrijving

Deze zwarte robuuste spiegel is handgemaakt van fijnspar hout en is een prachtig item in je woonkamer, slaapkamer of in de hal.

De spiegel is afgewerkt met een matte zwarte beits voor een natuurlijke uitstraling met een industriële look. 

Vanwege de enorme grote van deze spiegel met zwarte lijst is deze goed te gebruiken als passpiegel, voor in de hal of voor een kledingzaak. 

Afmetingen: 
Hoogte: 200 cm
Breedte: 150 cm
Diepte: 6 cm

Ben jij op zoek naar deze spiegel in een andere maat? Dat is mogelijk! Neem hier eenvoudig contact met ons op voor meer informatie. 

Deze spiegel wordt gratis en op afspraak geleverd door een meubelkoerier. 

Extra informatie

De handgemaakte spiegels van Moodadventures

Spiegels zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Iedereen heeft wel een spiegel in huis, maar wat kun je er allemaal mee?

Spiegels laten je ruimte optisch groter lijken. Hoe groter de spiegel, hoe meer dit effect versterkt wordt. Dit is ideaal voor in een kleine ruimte zoals studentenkamers, studio’s en kleine appartementen. Hierbij kun je er ook nog voor kiezen om een spiegel op te hangen of neer te zetten.

Daarnaast maken spiegels een ruimte een stuk minder saai en door de spiegel aan de muur te hangen, creëer je een extra lichtbron. Met name wanneer je een spiegel tegenover een raam plaatst, weerkaatst deze veel extra licht.

Je kunt op een speelse manier ingaan op de reflectie van de spiegel. Zo kun je bijvoorbeeld kaarsen voor de spiegel plaatsen voor een extra schittering.

Wanneer je de spiegel neerzet, kun je dit op allerlei verschillende manieren en plekken doen. In de lengte of in de breedte, op de eettafel of op de grond… de keuze is volledig aan jou, waar en hoe jij de spiegel inzet.

Spiegels kun je in elke ruimte gebruiken. Denk hierbij aan in de woonkamer, bij de eettafel, in de keuken, hal, slaapkamer, badkamer, maar ook in winkels zoals kledingzaken is het gebruik van passpiegels onmisbaar.

Onze spiegels worden zorgvuldig met de hand gemaakt in onze eigen werkplaats op Texel. Wij maken onze spiegellijsten van hout en werken deze af met een beits. Wij hebben een aantal standaard afmetingen in de webshop maar, doordat wij onze spiegels met de hand maken, kunnen wij deze in elke gewenste maat voor je maken. De verzoeken die wij krijgen gaan vaak om de hoogte, zodat de spiegel gebruikt kan worden als passpiegel voor thuis of in een winkel.

Wil je meer weten over spiegels op maat? Neem dan hier contact met ons op.

Beoordelingen (3)
Spiegel Houten Lijst Zwart 200 x 150

wat een gave spiegel zeg!! nogmaals bedankt
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Echt een hele mooie robuuste spiegel. Past heel goed in onze woonkamer levering was op tijd!
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Prachtige spiegel! Werd op afspraak geleverd.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items