opc_loader

Spiegel Houten Lijst Zwart 250 x 160

Moodadventures

Spiegel Houten Lijst Zwart 250 x 160

569,00
x
Levertijden
Levertijd:
meubelkoerier, 2-3 weken
Verzendmethode
Post NL Internationaal (PostNL of meubelkoerier):
0,00
Beschrijving

Deze robuuste spiegel is handgemaakt van fijnspar hout en is een prachtig item in je woonkamer, slaapkamer of in de hal.

De spiegel is afgewerkt met een matte zwarte beits voor een natuurlijke uitstraling met een stoere look.

Vanwege de enorme afmetingen van deze spiegel is deze zeer geschikt voor grote ruimte's of als passpiegel.

Afmetingen: 
Hoogte: 250 cm
Breedte: 160 cm
Diepte: 6 cm

Ben jij op zoek naar deze spiegel in een andere maat? Dat is mogelijk! Neem hier eenvoudig contact met ons op voor meer informatie. 

Deze spiegel wordt gratis en op afspraak geleverd via een meubelkoerier. 

Extra informatie

De handgemaakte spiegels van Moodadventures

Spiegels zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Iedereen heeft wel een spiegel in huis, maar wat kun je er allemaal mee?

Spiegels laten je ruimte optisch groter lijken. Hoe groter de spiegel, hoe meer dit effect versterkt wordt. Dit is ideaal voor in een kleine ruimte zoals studentenkamers, studio’s en kleine appartementen. Hierbij kun je er ook nog voor kiezen om een spiegel op te hangen of neer te zetten.

Daarnaast maken spiegels een ruimte een stuk minder saai en door de spiegel aan de muur te hangen, creëer je een extra lichtbron. Met name wanneer je een spiegel tegenover een raam plaatst, weerkaatst deze veel extra licht.

Je kunt op een speelse manier ingaan op de reflectie van de spiegel. Zo kun je bijvoorbeeld kaarsen voor de spiegel plaatsen voor een extra schittering.

Wanneer je de spiegel neerzet, kun je dit op allerlei verschillende manieren en plekken doen. In de lengte of in de breedte, op de eettafel of op de grond… de keuze is volledig aan jou, waar en hoe jij de spiegel inzet.

Spiegels kun je in elke ruimte gebruiken. Denk hierbij aan in de woonkamer, bij de eettafel, in de keuken, hal, slaapkamer, badkamer, maar ook in winkels zoals kledingzaken is het gebruik van passpiegels onmisbaar.

Onze spiegels worden zorgvuldig met de hand gemaakt in onze eigen werkplaats op Texel. Wij maken onze spiegellijsten van hout en werken deze af met een beits. Wij hebben een aantal standaard afmetingen in de webshop maar, doordat wij onze spiegels met de hand maken, kunnen wij deze in elke gewenste maat voor je maken. De verzoeken die wij krijgen gaan vaak om de hoogte, zodat de spiegel gebruikt kan worden als passpiegel voor thuis of in een winkel.

Wil je meer weten over spiegels op maat? Neem dan hier contact met ons op.

Beoordelingen (2)
Spiegel Houten Lijst Zwart 250 x 160

Mooi gemaakt, keurige levering. Deze spiegel staat erg mooi in onze woonkamer.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

De prachtige spiegel staat in mijn kledingwinkel als passpiegel. Krijg veel complimenten, super bedankt
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items