opc_loader

hangstoelen

De hangstoelen van Moodadventures
Resultaat:1
Resultaat:1 

Waarom een hangstoel van Moodadventures?

- de hangstoelen van Moodadventures zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, met elk specifieke eigenschappen gebaseerd op lichaamsbouw en zitcomfort. Voor een beknopt overzicht welk type hangstoel het beste past bij welke ruimte, welk persoonstype en welk gebruikersgedrag verwijzen we je graag door naar deze link.

- elke hangstoel van Moodadventures heeft een draagkracht van 200 kilo, (met uitzondering van onze kinderhangstoelen, deze hebben een draagkracht van 100 kilo.) wat zich onderscheidt van bijna alle andere hangstoelen van rotan.

- de garantie van de hangstoelen van Moodadventures is 6 maanden.

- de rotan hangstoelen zijn geschikt voor binnen en buiten, wel adviseren we de hangstoel in de winter en met veel regenval binnen te plaatsen of af te dekken.

- bij je hangstoel ontvang je een plafondketting, karabijnhaak en veer, deze laatste is voor extra zitcomfort. Het enige wat je zelf nog moet aanschaffen is een plafondhaak. Plafondhaken koop je bij de reguliere bouwmarkt, houdt wel rekening met welk type haak geschikt is voor jouw plafond. Mocht je hier vragen over hebben kun je vrijblijvend een mail sturen naar onze klantenservice: info@moodadventures.nl

Exclusieve Hangstoelen van Rotan

Onze rotan hangstoel is van eigen design en daarom wereldwijd uniek. Wij hebben tijdens ontwerpen van de hangstoel rekening gehouden met het comfort en de ruime zitting, de draagkracht (200 kilo) en de natuurlijke uitstraling van de hangstoel. De hangstoelen van Moodadventures zijn vervaardigd uit 100% rotan en behandeld met een slijtvaste matte lak waardoor de hangstoel in de zomermaanden ook buiten kan hangen. Je kunt de hangstoel los bestellen, hierbij ontvang je een ketting, karabijnhaak en veer voor extra comfort. Het is ook mogelijk een hangstoel met standaard aan te schaffen, in dat geval ontvang je een leuke korting op het set. Voor extra comfort adviseren wij een schapenvacht van goede kwaliteit, deze zal je extra ondersteuning en warmte geven tijdens het genieten in je hangstoel. De hangstoelen van Moodadventures zijn geschikt voor volwassenen en kinderen.