opc_loader

Tafel Lampen

Handgemaakte hanglampen Ay illuminate

De in het oog springende Ay illuminate verlichting is gevestigd in Nederland maar word handgemaakt in Azie en Afrika. De ontwerpers zijn geïnspireerd door verschillende culturen en de natuur. Door samen te werken met lokale ondernemers die de natuurlijke materialen zoals bamboe, sisal, jersey, zijde en katoen als geen ander kennen onderscheid Ay illuminate verlichting  zich door de unieke culturele identiteit. De hanglampen van organische vormen gecombineerd met de zachte natuurlijke materialen geven een magisch uitstraling aan uw interieur.

Deze handgemaakte hanglampen zijn uitermate geschikt voor verlichting in de woonkamer, boven een eettafel of als plafondlamp in andere kamers. De hanglampen zijn onder anderen gemaakt van zeer hoge kwaliteit bamboe. Bamboe kenmerkt zich doordat het zeer natuurlijke uitstraling heeft maar ook milieuvriendelijk en duurzaam is. Bovendien is bamboe onderhoudsvrij.

Een collage van verschillende interieur-styling projecten vindt je hier: https://www.brendalieloef.nl/home-interior/56-magische-lampen-van-ay-illumminate