opc_loader

Retourneren

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan Moodadventures geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt je contact met ons opnemen via Info@moodadventures.nl . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Hoe moet ik een bestelling retourneren

Als je besloten hebt dat je het product wil retourneren, moet je er ten eerste voor zorgen dat de spullen voor zover dit mogelijk is in originele verpakking, voorzien van de originele labels en uiteraard ongebruikt geretourneerd worden.

* Vervolgens kunt je hier het formulier downloaden dat je volledig moet invullen en met het te retourneren product moet meezenden.

* Breng je retourpakket naar het dichtstbijzijnde PostNL kantoor.

* Wanneer het product in goede staat retour in ontvangst is genomen, ontvangen wij op kantoor melding vanuit het magazijn en wordt het aankoopbedrag van het artikel terug gestort op de rekening vanwaar wij de betaling hebben mogen ontvangen. Je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Het kan tot uiterlijk 14 dagen duren voordat je het bijgeschreven bedrag daadwerkelijk op je rekeningoverzicht ziet verschijnen.

* Wanneer geen retourformulier is ingesloten bij je retourzending bestaat de kans dat de verwerking van een retour gezonden product aanzienlijke vertraging oploopt. Reguliere retourzendingen waarvan de verzendkosten niet zijn betaald worden geweigerd.

Retourzending bij defect of verkeerd artikel

Met nadruk melden wij dat wanneer je een beschadigd of onjuist artikel ontvangt u dit binnen 24 uur na ontvangst (per email via info@moodadventures.nl ) bij ons dient te melden. Aan de hand hiervan komen wij met een passende oplossing. Wanneer retournering noodzakelijk is, zal onze afdeling klantenservice een retouretiket mailen zodat er zonder extra kosten voor de klant kan worden verzonden. Dit etiket kan uitgeprint worden en op het pakket bevestigd worden. Je hebt dus zelf geen kosten voor de retourzending. Je brengt vervolgens je pakket naar het dichtstbijzijnde PostNL en laat hier de barcode scannen. Je krijgt een afgiftebewijs mee met track en tracé code. Bewaar dit goed totdat het ontvangst van de retourzending is gemeld. Wij streven er steeds naar om ook in elk geval met een snelle en passende oplossing te komen.