opc_loader

Ben je op zoek naar unieke items op gebied van wonen, styling en lifestyle?
Wij, het team van Moodadventures, zijn constant bezig met het maken en ontwerpen van nieuwe producten. Wij creëren met veel zorg regelmatig nieuwe, unieke items voor in onze collectie, van eigen design. Daarnaast blijven wij zoeken naar mooie, nieuwe producten op het gebied van wonen, styling en lifestyle. Onze voorkeur gaat uit naar naar unieke producten, die je niet zomaar ergens anders vindt. Zoals (IJslandse) schapenvachten van hoge kwaliteit, handgemaakte tafels en spiegels, hangstoelen van eigen design, stoere wandkapstokken of gave decoratie voor in huis.

Dit avontuur is begonnen in 2011 met een serie hangstoelen van eigen design. Deze bleken een ongelofelijk succes! Door dit succes zijn wij onze collectie hangstoelen gaan uitbreiden naar meerdere types en kleuren en zij wij gestart met het ontwerpen van een eigen meubilairlijn. Dit meubilair maken wij met de hand in onze eigen werkplaats op Texel. Hier worden alle producten met zorg en liefde voor jou gemaakt.
Omdat ons meubilair met de hand wordt gemaakt, is het ook mogelijk om het in de door jou gewenste maat en afwerking te vervaardigen. Meer hierover weten? Lees dan de extra informatie onder de producten of neem contact met ons op via info@moodadventures.nl

Vanuit onze vestiging op het mooie waddeneiland Texel, verzenden wij dagelijks pakketten wereldwijd. Onze hangstoelen en handgemaakt meubilair wordt persoonlijk bij je thuisgebracht door de meubelkoerier.

De zoektocht naar unieke producten zorgt ervoor dat onze collectie regelmatig wisselt, neem daarom regelmatig een kijkje op de website om up to date te blijven en jouw unieke item te vinden!

Heb je een vraag over ons of over onze producten? Stel deze dan gerust via de chat onderin het scherm of stuur een mail naar info@moodadventures.nl
Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze vestiging op Texel om onze producten te komen bewonderen! Je kunt ons vinden aan de Nollenkoog 4A, 1796 MK De Koog op Texel.

Tip: schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws bij Moodadventures! We zien je graag terug!

Contact

*