opc_loader
spiegel hout wit

Spiegel Hout White Wash XL

Moodadventures

Spiegel Hout White Wash XL

299,00
x
Levertijden
Levertijd:
meubelkoerier: 3-7 werkdagen
Verzendmethode
Post NL Internationaal (PostNL of meubelkoerier):
0,00
Beschrijving

Deze grote spiegel is handgemaakt van larix hout en is een prachtig item in je woonkamer, slaapkamer of in de hal. De spiegel is ook heel geschikt als passpiegel.

Deze grote spiegel kun je heel goed staand plaatsen, maar hij is ook geschikt om op te hangen vanwege de twee uitsparingen aan de achterkant.

De houten lijst van de spiegel is geschuurd op een organische manier, zodat de lijst een mooie glooiing heeft voor een natuurlijk effect. 

De spiegel is afgewerkt met een white wash beits voor een natuurlijke uitstraling met een Scandinavische touch.

Een spiegel in je interieur geeft een ruimtelijk effect en is een extra lichtbron als je hem tegenover een raam plaatst.

Afmetingen Spiegel: 

Hoogte: 140 cm

Breedte: 88 cm

Diepte: 5 cm

Al onze spiegels zijn handgemaakt, dus kunnen een tikje afwijken van de foto. Wil je een ander formaat spiegel? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice: info@moodadventures.nl

De levertijd van de spiegels is 3-5 werkdagen. De spiegels worden gratis geleverd via een meubelkoerier, nadat we een bezorgafspraak met je hebben gemaakt.

Ben jij op zoek naar deze spiegel in een andere maat? Dat is mogelijk! Neem hier eenvoudig contact met ons op voor meer informatie. 

Beoordelingen (2)
Spiegel Hout White Wash XL
Recensie 1 tot en met 2 (van de 2 recensies). Resultaat: 1
heel blij met deze toffe spiegel! Bedankt voor de service!
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]
Wij bestelden 2 van deze spiegels in een groter formaat voor onze kledingzaak. Het team van Moodadventures heeft ze ook voor ons opgehangen, heel blij mee!
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items