opc_loader

Spiegel Donker Houten Lijst 140 x 88

Moodadventures

Spiegel Donker Houten Lijst 140 x 88 cm

259,00
x
Levertijden
Levertijd:
meubelkoerier, 2-3 weken
Verzendmethode
Post NL Internationaal (PostNL of meubelkoerier):
0,00
Beschrijving

Deze spiegel heeft een houten lijst, bewerkt met een donkere olie zodat de nerven van het hout nog te zien zijn, voor een natuurlijke look.

De spiegel is gemaakt van fijnspar hout.

Deze spiegel is een eyecatcher in je woning. Zeer goed te gebruiken boven de eettafel maar ook perfect als mooi item in bijvoorbeeld je hal, slaapkamer of woonkamer.

Tip: Plaats de spiegel tegenover een raam voor extra licht in je woon- of slaapkamer!

De handgemaakte spiegel zorgt voor een natuurlijke uitstraling in ieder interieur.

Afmetingen:

Breedte: 88 cm

Hoogte: 140 cm

Diepte: 4 cm

Ben jij op zoek naar deze spiegel in een andere maat? Dat is mogelijk! Neem hier eenvoudig contact met ons op voor meer informatie. 

Deze spiegel wordt gratis geleverd via een meubelkoerier, de levering gaat op afspraak. 

Extra informatie

De handgemaakte spiegels van Moodadventures

Spiegels zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Iedereen heeft wel een spiegel in huis, maar wat kun je er allemaal mee?

Spiegels laten je ruimte optisch groter lijken. Hoe groter de spiegel, hoe meer dit effect versterkt wordt. Dit is ideaal voor in een kleine ruimte zoals studentenkamers, studio’s en kleine appartementen. Hierbij kun je er ook nog voor kiezen om een spiegel op te hangen of neer te zetten.

Daarnaast maken spiegels een ruimte een stuk minder saai en door de spiegel aan de muur te hangen, creëer je een extra lichtbron. Met name wanneer je een spiegel tegenover een raam plaatst, weerkaatst deze veel extra licht.

Je kunt op een speelse manier ingaan op de reflectie van de spiegel. Zo kun je bijvoorbeeld kaarsen voor de spiegel plaatsen voor een extra schittering.

Wanneer je de spiegel neerzet, kun je dit op allerlei verschillende manieren en plekken doen. In de lengte of in de breedte, op de eettafel of op de grond… de keuze is volledig aan jou, waar en hoe jij de spiegel inzet.

Spiegels kun je in elke ruimte gebruiken. Denk hierbij aan in de woonkamer, bij de eettafel, in de keuken, hal, slaapkamer, badkamer, maar ook in winkels zoals kledingzaken is het gebruik van passpiegels onmisbaar.

Onze spiegels worden zorgvuldig met de hand gemaakt in onze eigen werkplaats op Texel. Wij maken onze spiegellijsten van hout en werken deze af met een beits. Wij hebben een aantal standaard afmetingen in de webshop maar, doordat wij onze spiegels met de hand maken, kunnen wij deze in elke gewenste maat voor je maken. De verzoeken die wij krijgen gaan vaak om de hoogte, zodat de spiegel gebruikt kan worden als passpiegel voor thuis of in een winkel.

Wil je meer weten over spiegels op maat? Neem dan hier contact met ons op.

Beoordelingen (1)
Spiegel Donker Houten Lijst 140 x 88

Heel erg blij met deze spiegel, staat erg mooi op onze slaapkamer.
Beoordeling: [5 van de 5 sterren]

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items