RETOURBELEID

Wil je iets retourneren? Dat is geen probleem. De zichttermijn is 30 dagen en gaat in op de eerstvolgende dag nadat het pakket bij jou is afgeleverd. Binnen deze termijn kun je je herroepen. Na herroeping heb je nog eens 14 dagen de tijd om de artikelen terug te sturen.

Het artikel dient in originele staat en verpakking – indien redelijkerwijs mogelijk – te worden teruggestuurd (zelf afgeven kan natuurlijk ook bij onze afhaallocatie: Nollekoog 4a, 1796MK De Koog Texel). De verzendkosten voor retourzending zijn voor eigen rekening. We adviseren je om het verzendbewijs te bewaren.

Producten vervaardigd conform instructies van de consument (maatwerk) zijn uitgesloten van het herroepingsrecht. Producten die samen met beide partijen tot stand zijn gekomen, denk hierbij aan spiegels op maat, op maat gemaakte meubels zoals trolleys, eettafels of een kleurcode die is doorgegeven zijn uitgesloten van het herroepingsrecht. Retouren die schade oplopen door een ondeugdelijke verpakking, kunnen wij in behandeling nemen, maar de kosten zijn voor jou als klant. Hieronder vind je een retourformulier met ons retouradres. Vul het formulier in en plak deze met het adres bovenop de doos.

Je kunt het retourformulier HIER downloaden. Daarnaast kun je ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping, maar dat is niet verplicht. Dit formulier kun je HIER vinden.
Press HERE for a English returnform.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Retourneren meubel(s)
Wanneer er (een) meubel(s) via meubeltransport is/zijn afgeleverd en je deze wilt retourneren, dan kun je voor het retourneren van meubels gebruikmaken van onze eigen meubelbezorgdienst die kosteloos een afhaal-afspraak zal inplannen. Voor meer informatie , neem contact op met onze klantenservice op +31 (0)222365395 of per mail info@moodadventures.nl.

Zodra we de retour ontvangen en gecontroleerd hebben, wordt deze verder afgewikkeld. Je krijgt van ons een bevestigingsmail als we de retourzending hebben ontvangen. Het aankoopbedrag zal zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping worden teruggestort. De verwerkingstijd is afhankelijk van het door jou gekozen betaalmiddel waarmee je bij je bestelling hebt betaald.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.