opc_loader

INFORMATIE OVER BETAALMOGELIJKHEDEN BIJ MOODADVENTURES:

Betalen via IDEAL-Telebankieren:

Je plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kun je de optie iDEAL kiezen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens word je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat.

Bij een betaling met iDEAL kunnen wij de order direct in behandeling nemen en bent je zeker van een snelle levering. (Mits het product direct op voorraad is)

Vooraf betalen via een overboeking per bank:

Wanneer je kiest voor overboeken per bank ontvangt je van ons een bevestiging van de bestelling en via onze betaalprovider een email met de betaalgegevens. Het verwerken van de betaling kan tot twee werkdagen duren. Je bestelling wordt in behandeling genomen zodra de betaling is ontvangen.

Achteraf betalen via Billink:

Bij Moodadventures kun je er ook voor kiezen om achteraf te betalen. Dit kan tot een bedrag van maximum €100,- Wanneer wij je bestelling ontvangen wordt je order wordt direct in behandeling genomen en ontvang je een factuur waarvoor je twee weken de tijd hebt om deze te betalen. De facturatie gaat via Billink. Betaal wel binnen deze twee weken anders ontvang je van Billink direct een verhoging. Deze betaalmogelijkheid is momenteel alleen nog geschikt voor Nederlandse klanten.

Credit Card/Master Card:

Ook met je Maestro of Master Card kun je bij ons betalen. Vooral erg handig voor onze klanten uit het buitenland!

Betalen via PayPal:

PayPal is een veilige en eenvoudige manier van betalen via het internet, zonder betalingskosten, en gekoppeld aan een bank- of girorekening. Als je eenmaal deelnemer van het betalingssysteem van PayPal bent, kunt u betalingen aan een andere PayPal deelnemer overmaken per e-mail.

Indien gewenst kun je ook een creditcard aan je PayPal rekening koppelen, zodat je ook via deze manier bedragen kunt overmaken.

Bancontact/Mister Cash:

Bancontact/ Mr. Cash

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders vertrouwd, veilig en gemakkelijk online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten. Betalingen met Bancontact/Mister Cash gebeuren zoals dat bij kredietkaarten het geval is aan de hand van het nummer en de vervaldatum van de kaart maar ze gebruiken tegelijkertijd het veiligheidssysteem van webbanking (internetbankieren).

De eerste fase verloopt zoals bij een creditcard: gegevens en kaartnummer intikken (dat nummer staat op de laatste generatie kaarten). In de tweede fase identificeert je je in een beveiligd scherm van je eigen bank.